Facilitair

Ontzorging in facilitaire dienstverlening bij MEK Facility

Altijd passend werk voor jou

Matchen zit in onze genen. Voor iedere opdracht de juiste match.

Altijd passende kandidaten

Hulp nodig met opdrachten? Wij hebben de juiste kandidaten.

Opleidingen en trainingen

Wie zich blijft ontwikkelen raakt nooit uitgewerkt.

Uw Partner in Efficiëntie en Comfort

Facilitaire Dienstverlening op Maat

Bij MEK Facility hebben wij een toegewijde focus op het leveren van hoogwaardige facilitaire dienstverleningen die voldoen aan de unieke behoeften van uw organisatie. Als uw betrouwbare partner streven we ernaar om uw bedrijfsomgeving te optimaliseren en te verbeteren, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw kernactiviteiten.

20+
Bedrijven

Onze werkvelden

Onze facilitaire dienstverleningen zijn ontworpen om een breed scala aan sectoren en bedrijfsomvang te bedienen. Of u nu behoefte heeft aan professioneel personeel voor receptiediensten, beveiliging, schoonmaak of andere facilitaire taken, wij begrijpen het belang van een soepele bedrijfsvoering. Ons toegewijde team staat klaar om uw specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die de efficiëntie verhogen en bijdragen aan een positieve werkomgeving.

Schoonmaakdiensten

Een interieurverzorger onderhoudt en verbetert de netheid en uitstraling van ruimtes door schoonmaak en decoratieve zorg, voor een aangename omgeving.

Start een samenwerking of solliciteer!

Hospitalitydiensten

Een hospitality medewerker streeft naar het creëren van een onvergetelijke ervaring door zorgvuldige aandacht, persoonlijke service en oprechte gastvrijheid.

Start een samenwerking of solliciteer!

Receptiediensten

Een receptiemedewerker verwelkomt bezoekers, behandelt in- en uitcheckprocedures, beantwoordt vragen en biedt service om een gastvrije ontvangst te verzekeren

Start een samenwerking of solliciteer!

Servicediensten

Een servicemedewerker biedt klantenservice, helpt bij vragen, lost problemen op en zorgt voor een positieve klantervaring met efficiëntie en vriendelijkheid.

Start een samenwerking of solliciteer!

Conciërgediensten

Een conciërge zorgt voor een goed functionerende omgeving door het uitvoeren van diverse taken zoals schoonmaak, onderhoud, en het assisteren van bewoners of gasten.

Start een samenwerking of solliciteer!

Safetydiensten

Een veiligheidsmedewerker (toezichthouder) waarborgt de veiligheid door zijn observatievaardigheden te gebruiken, risico's te monitoren en door te geven, en proactief de werkomgeving veilig te houden door naleving van de regelgeving te handhaven.

Start een samenwerking of solliciteer!

Kwaliteit, Betrouwbaarheid en Klanttevredenheid

Merkbaar,
Efficiëntie en
Klantgericht

Met een focus op kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid streven we ernaar om een waardevolle verlenging van uw team te zijn. Ontdek hoe onze facilitaire dienstverleningen uw bedrijf kunnen versterken en uw operationele processen kunnen optimaliseren. Samen creëren we een werkomgeving die uitblinkt in zowel functionaliteit als comfort.

150+
Medewerkers