Ga aan de slag bij MEK Facility

Bij Mek Facility streven we naar perfecte matches tussen werkzoekenden en geschikte carrièremogelijkheden. 

Flexibele planning en zelfstandig te werk
Ondersteuning en opleiding door MEK Facility

Afwisseling of een vaste plek

Een standvaste werkplek

Een carrière die bij je past

Zoek je diversiteit in je werkplekken of geef je de voorkeur aan een vaste plek waar je bekend raakt met iedereen? Bij ons is beide mogelijk. We vinden het belangrijk dat jij als professional de vrijheid hebt om hierin je eigen keuzes te maken. Voor al je vragen, opmerkingen en benodigde ondersteuning staan we klaar. We nodigen je graag uit voor een gesprek om te ontdekken wat het beste bij jou past.

20+
Bedrijven

Branches

Zorg en welzijn
Facilitair
Logistiek

Bij MEK Facility bieden wij:

Opdrachten binnen verschillende organisaties, waardoor jij de kans hebt om jouw expertise uit te breiden

Een werkomgeving waarin werknemers zich veilig, gerespecteerd en gewaardeerd voelen

Werk dat een gevoel van waardering en erkenning geeft

Persoonlijk en nauw contact voor, tijdens en na uw plaatsing

De mogelijkheid tot ontwikkeling via de “mek academy”

150+
Medewerkers

Solliciteer nu en sluit je aan bij onze getalenteerde professionals.

Ons uitzend/bemiddelingsbureau is gespecialiseerd in de zorg- en facilitaire sector, en we waarderen de waardevolle rol die jij als professional hierin speelt. Bij Mek facility willen we graag de diverse mogelijkheden laten zien die we voor jou als medewerker kunnen bieden.

Of je nu een zelfstandige professional bent die zelfstandigheid en flexibiliteit belangrijk vind, of je de voorkeur geeft aan een positie als vaste kracht, we bieden jou de mogelijkheid.

Bij Mek facility zijn we meer dan alleen een allround flexbureau. Samen bouwen we aan een gemeenschap van professionals die streven naar excellentie in de zorg en facilitaire sector.

0 +
Member Active
0 +
Bedrijven
0 +
Certificaten
0 +
Jaren ervaring

Vooruitgang gaat hand in hand met beweging

MEK Academy

Een gedachte die vaak de ronde doet. Het is vanuit dit denken dat de ‘MEK Academy’ is ontstaan. Binnen dit initiatief bieden wij een breed scala aan trainingen, scholingsprogramma’s en cursussen aan, allemaal gericht op voortdurende ontwikkeling.

Tijdens deze leerervaringen krijgen onze teamleden de kans om hun vaardigheden en kennis te verbreden. Wij zijn er diep van overtuigd dat het investeren in de groei van onze medewerkers de sleutel is tot het succes van ons bedrijf. De drang om te leren is namelijk nooit eindigend!

Deze aanvullende scholingsmogelijkheden leggen een sterke basis, waardoor je het verschil kunt gaan maken op de arbeidsmarkt. Onze kernwaarde is voortdurende groei, wat de essentie vormt van MEK. Aarzel niet om contact op te nemen om de beschikbare opties te ontdekken en aan te sluiten bij dit leeravontuur.

6+
Certificaten