Bemiddel, detacheer en zend uit via MEK Facility

Bij Mek Facility streven we naar perfecte matches tussen professionals en geschikte carrièremogelijkheden. 

Zelfstandige en flexibel inzetbare professionals
Ondersteund en opgeleid door MEK Facility

Voor tijdelijke of langdurige versterking

Professionals op maat.

Bij ons in dienst, werkend voor u.

Bij Mek Facility streven we naar passende matches tussen werkzoekenden en geschikte carrièremogelijkheden. Onze focus ligt op een transparante samenwerking, waarin werknemers hun talenten kunnen ontwikkelen en een positieve bijdrage kunnen leveren. Vertrouw op onze expertise en zorgvuldig geselecteerde professionals voor tijdelijke of vaste ondersteuning. Als bemiddelingsbureau voor flexibel personeel (vast of tijdelijk) en zelfstandigen bieden we de juiste match voor jouw organisatie. 

150+
Medewerkers

Samenwerkingsmogelijkheden

Samenwerkings mogelijkheden

Uitzenden

Nood aan de man? Is er personeel op korte termijn nodig voor invulling van losse diensten? Wij zorgen ervoor. Wij sturen personeel van kwaliteit uit onze flexpool om te zorgen dat de rust wederkeert.

Detacheren

Wij bieden medewerkers op maat door middel van langdurige detachering. Deze medewerkers verbinden zich aan jouw organisatie en zorgen voor zekerheid.

Bemiddeling

De bemiddeling van professionals in diverse sectoren kun je met een gerust hart overlaten aan MEK Facility. Wij beschikken over een groot netwerk van geschikte kandidaten die zich per direct kunnen verbinden aan jouw organisatie.

Professionals van kwaliteit

MEK Facility’s team kenmerkt zich door hun gedrevenheid en veelzijdigheid. Ze brengen nieuwe inzichten en energie naar elke taak, met de focus op effectiviteit en het omarmen van nieuwe uitdagingen. Onze professionals maken een solide start in elk project, gericht op het leveren van concrete resultaten.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij voor uw organisatie kunnen bieden? Laat uw gegevens achter op ons contactformulier, en wij zorgen voor een spoedige terugkoppeling.

6+
Certificaten

Tijdelijk of langdurige?

Voor tijdelijke of langdurige versterking, staan wij voor u klaar. Valt een collega uit, dan vervangt een professional van Mek facility die snel. Is er versterking nodig? Met één professional of een team? Met één of verschillende specialisten? Ons team pakt de opdracht op. Alleen of met elkaar. Remote of op locatie. En altijd met een frisse en gemotiveerd team tot u beschikking.

Onze werkwijze

Ontdek hoe eenvoudig het is om een samenwerking te vormen in slechts vier stappen!

Fase 1: Intake gesprek

We zijn erg benieuwd naar wat u zoekt en wanneer u extra versterking nodig heeft. Tijdens dit gesprek zullen we de gewenste profielen bespreken om de beste match te vinden.

Fase 2: Voorstellen kandidaten

Met veel plezier stellen we na een zorgvuldige voorselectie graag de cv’s van de meest geschikte kandidaten aan u voor.

Fase 3: Persoonlijk matchen

De kandidaten die we voor u hebben geselecteerd, zullen persoonlijk langskomen voor een kennismakingsgesprek.

Fase 4: Succesvolle match

Heeft u de ideale kandidaat gevonden? Geweldig nieuws! We zullen ervoor zorgen dat onze professional zo snel mogelijk kan starten.

20+
Bedrijven

Veel gestelde vragen

Een aantal van onze meest gestelde vragen.

Ja, of het nu gaat om een eenmalige schoonmaakopdracht of een langdurig facilitair partnerschap, Mek Facility past zijn dienstverlening aan om te voldoen aan de specifieke behoeften van zowel kortetermijnprojecten als langdurige samenwerkingen.

Wij bieden continue ondersteuning aan zowel bedrijven als kandidaten. Onze accountmanagers zijn er om vragen te beantwoorden, loopbaanadvies te geven en ervoor te zorgen dat zowel werkgevers als werknemers zich gesteund voelen.

Het allround flexbureau biedt werkgevers diverse voordelen, waaronder toegang tot een breed scala aan talent, flexibele personeelsoplossingen en ondersteuning bij de ontwikkeling van hun team.

Wij werken op basis van: ‘no cure, no pay’. Oftewel; je betaalt zodra er daadwerkelijk uren worden gemaakt door één van onze medewerkers. Worden er geen uren gedraaid? Dan betaal je helemaal niets.

Ja, als werkgever kunt u eenvoudig online een afspraak inplannen met ons. Bezoek onze website en navigeer naar het 'Opdrachtgevers' gedeelte om een geschikte tijd en datum te kiezen