Flexpool

Zorgondersteuner

Omschrijving :

Jij als zorg ondersteuner bent een professionele kracht die actief betrokken is bij de zorgverlening van cliënten. Ook ben je verantwoordelijk voor het toezicht houden van de welzijn en veiligheid van jouw team en cliënten. 

Wat ga je precies doen?

Jij als professional ondersteunt met zorgtaken, volgt zorgplannen nauwkeurig en houdt alert toezicht op veranderingen in de omgeving. Met combinatie van praatkracht, empathie, sterke observatievaardigheden en snelle besluitvorming ben jij de perfecte match!

Taken en verantwoordelijkheden
Kwalificaties en Competenties:
Geen matchende vacature?

Neem contact met ons op! Ons kantoor is elke dag geopend en wij staan je graag te woord. Vul ons contactformulier in, bel of maak een afspraak om langs te komen op kantoor. De koffie staat klaar!

030 320 70 09

info@mekfacility.nl

Sluit je aan bij onze community van getalenteerde professionals door vandaag nog te solliciteren!

Veel gestelde vragen

Een aantal van onze meest gestelde vragen.

Onze sollicitatieproces bestaat uit vier fases. Fase 1: Aanmelden, Fase 2: Kennismaking, Fase 3: Screening, Fase 4: Aan de slag.

Nadat je bij ons solliciteert ontvang je binnen twee weken reactie.

Ja, we stimuleren interne groei en bieden ontwikkelingsmogelijkheden voor getalenteerde medewerkers. Dit is allemaal mogelijk via MEK Academy.

Ja, in de meeste gevallen is er een proeftijd voor nieuwe medewerkers. Dit biedt beide partijen de kans om te evalueren of de functie en het bedrijf een goede match zijn.