Zorg en welzijn

Zorg met aandacht voor elk detail

Altijd passend werk voor jou

Matchen zit in onze genen. Voor iedere opdracht de juiste match.

Altijd passende kandidaten

Hulp nodig met opdrachten? Wij hebben de juiste kandidaten.

Opleidingen en trainingen

Wie zich blijft ontwikkelen raakt nooit uitgewerkt.

Persoonlijke Zorgprofessionals voor een Verzorgde Toekomst

Zorg en Welzijn op maat

Bij MEK Facility zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige zorg en welzijnsdienstverleningen. Onze toewijding ligt in het bieden van gekwalificeerd personeel dat niet alleen professionele zorg verleent, maar ook aandacht heeft voor het welzijn van elk individu.

150+
Medewerkers

Onze werkvelden

Bij MEK Facility begrijpen we dat zorg meer is dan alleen medische aandacht; het is een toewijding aan het creëren van een ondersteunende en compassievolle omgeving. Onze zorgprofessionals, zorgvuldig geselecteerd en gedetacheerd, streven naar persoonlijke zorg op maat, waarbij het welzijn van cliënten centraal staat.

Geestelijke gezondheidszorg

Dit is gezondheidszorg die zich richt op het op het voorkomen en behandelen van psychische aandoeningen. Het is belangrijk om hier stevig in je schoenen te staan. Wij helpen hierbij!

Start een samenwerking of solliciteer!

Gehandicaptenzorg

Binnen de gehandicaptenzorg richt jij je op mensen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuigelijke beperking. Ga bijvoorbeeld aan de slag op de dagopvang, de groep of bied één op één begeleiding.

Start een samenwerking of solliciteer!

Jeugdzorg

Binnen de jeugdzorg kan je in verschillende functies kinderen en jongeren helpen bij diverse problemen. Je ondersteunt het kind, de jongere en soms het hele gezin. Hier ben jij echt een voorbeeldfunctie!

Start een samenwerking of solliciteer!

Verpleeg- en Verzorgingstehuizen en Thuiszorg (VVT)

Hier werk je voornamelijk met ouderen. Je ondersteunt en levert zorg kijkend naar de hulpvraag. Ook kan je aan de slag als huishoudelijke hulp.

Start een samenwerking of solliciteer!

Revalidatiezorg

Revalidatiezorg heeft als doel het voorkomen, verminderen en herstellen van (mogelijke) gevolgen voor individuen met aanhoudend lichamelijk letsel of beperkingen in hun functioneren.

Start een samenwerking of solliciteer!

Ziekenhuis

In het ziekenhuis krijg je te maken met patiënten die tijdelijk of langdurig specialistische zorg nodig hebben. Het ziekenhuis bied vele mogelijkheden om van start te gaan.

Start een samenwerking of solliciteer!

Van verpleging tot thuiszorg – ontdek onze toegewijde professionals

Maatwerk in zorgdiensten

Of u nu behoefte heeft aan verpleegkundig personeel, thuiszorgprofessionals of andere zorgprofessionals, wij zijn hier om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Ontdek hoe onze dienstverleningen in zorg en welzijn een waardevolle aanvulling kunnen zijn op uw organisatie en bijdragen aan een verzorgde toekomst.

150+
Medewerkers

Veel gestelde vragen

Een aantal van onze meest gestelde vragen.

Ons bureau hanteert een grondig matchingproces waarbij we niet alleen rekening houden met de vaardigheden en ervaring van zorgprofessionals, maar ook met hun persoonlijke voorkeuren en ambities. We streven ernaar om de best mogelijke match te vinden op basis van specialisatie, locatie en andere relevante factoren.

Wij bieden uitgebreide ondersteuning aan onze zorgprofessionals tijdens hun opdrachten. Dit omvat trainingssessies, mentorschapprogramma's en toegang tot resources die hen kunnen helpen bij hun werk. Daarnaast hebben ze altijd toegang tot ons team voor eventuele vragen of problemen die zich tijdens de opdracht voordoen.

Ja, we stimuleren interne groei en bieden ontwikkelingsmogelijkheden voor getalenteerde medewerkers. Dit is allemaal mogelijk via MEK Academy.

Ja, in de meeste gevallen is er een proeftijd voor nieuwe medewerkers. Dit biedt beide partijen de kans om te evalueren of de functie en het bedrijf een goede match zijn.