Onze diensten

Zorg- en facilitaire werkverbanden

Aanbod op maat.

Onze werkverbanden op een rijtje

Bij Mek Facility zijn we meer dan alleen een bureau voor uitzenden, detacheren en bemiddelen van personeel. Wij zijn de katalysator voor jouw groei en succes. Onze passie ligt in de zorg en facilitaire dienstverlening, waar we met toewijding en innovatie de werkdruk verlichten en mogelijkheden creëren. Ons team, samengesteld uit gepassioneerde professionals op diverse niveaus, gaat geen enkele uitdaging uit de weg. 


Dienstverbanden

150+
Medewerkers

MEK Service

Bij Mek Services staat het aanbieden van een uitgebreid dienstenpakket centraal, alles met als doel u volledig te ontlasten. Ons motto, “een glimlach is onze start, hoe mogen we u helpen?,” is met zorg gekozen. Of het nu gaat om het inzetten van een (nacht)receptionist of een servicemedewerker die ondersteuning biedt waar nodig, we streven ernaar om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Als dit betekent dat onze medewerkers extra training nodig hebben, ondernemen we direct actie en investeren we indien nodig. Onze medewerkers worden getraind in BHV en AED-gebruik, en nachtreceptionisten krijgen specifieke training in night audit voor financiële afsluiting.Ons ultieme doel is om uw klanten de beste ervaring te bieden!

Koerier

Onze koeriers zijn de betrouwbare schakels in de logistieke keten. Ze zorgen voor snelle en veilige leveringen, altijd op tijd, en vormen een essentiële schakel in uw transportbehoeften.

Start een samenwerking

Facilitair

Een Facilitair Medewerker is een veelzijdige professional die essentiële ondersteuning biedt aan het bedrijf. Zij zorgen dat het bedrijf aantoonbaar is voor jouw klanten.

Start een samenwerking

interieurverzorg(st)er

Interieurverzorg(st)ers zijn professionals die verantwoordelijk zijn voor schoonmaak- en onderhoudstaken in verschillende binnenruimtes. Ze zorgen voor een schone en gezonde omgeving door taken zoals stofzuigen, desinfecteren en opruimen uit te voeren.

Start een samenwerking

(Nacht)receptionist

De (nacht)receptionist is het eerste contactpunt voor uw klanten. Ze zorgen voor een vriendelijke ontvangst, behandelen inkomende telefoongesprekken en bieden sterke administratieve ondersteuning.

Start een samenwerking

Hospitality

Onze Hospitality medewerkers houden ervan om mensen te helpen. Ze zijn opmerkzaam en genieten van de vele sociale contactmomenten die ze hebben op een dag. Ze zijn het visitekaartje voor jouw organisatie.

Start een samenwerking

Service

Onze servicemedewerkers hebben een signalerende rol en zijn het eerste contactpunt voor bezoekers en medewerkers. Ze worden vaak ingezet voor controlerende taken en bieden ondersteuning aan de beveiligers.

Start een samenwerking

MEK Care

Bij Mek Facility zijn we toegewijd aan het leveren van professionele zorgdiensten in diverse vormen. Ons team van zorgprofessionals is erop gericht om te voldoen aan de specifieke behoeften van onze cliënten, ongeacht de zorgvorm. We werken samen met gekwalificeerde medewerkers die geschikt zijn voor zowel intra- als extramurale instellingen. Binnen ons diverse team van zorgprofessionals streven we naar de hoogste kwaliteitsnormen in de zorg. We gaan er samen voor!

Huishoudelijke hulp

Een echte schoonmaakkracht voor de mensen. Met de sociale vaardigheden creëren ze een glimlach op het gezicht van uw cliënten.

Start een samenwerking

Zorgondersteuner

Als zorgondersteuner bied je waardevolle hulp binnen diverse zorginstellingen. Je ondersteunt zorgprofessionals bij dagelijkse taken, waaronder administratie, patiëntbegeleiding en logistiek.

Start een samenwerking

Helpende (plus)

Een helpende in de zorg ondersteunt met zorgtaken en dagelijkse activiteiten, waardoor het comfort en welzijn van uw cliënten wordt verbeterd.

Start een samenwerking

Verzorgende IG

Een verzorgende IG biedt persoonlijke verzorging en verpleegkundige handelingen met empathie, waardoor ze het welzijn en comfort van uw cliënten bevorderen.

Start een samenwerking

Begeleider

Begeleiders bieden individuele ondersteuning, assistentie bij dagelijkse activiteiten en bevorderen het welzijn van uw cliënten. Dit gebeurt door een combinatie van zorg- en sociale aspecten.

Start een samenwerking

Verpleegkundige

Een verpleegkundige biedt deskundige zorg, medicatiebeheer en emotionele steun aan patiënten. Zij werken samen met het zorgteam om het welzijn te bevorderen.

Start een samenwerking