Maak kennis met MEK Facility

Ontdek het mek verschil, samen op weg naar succes.

Altijd passend werk voor jou

Matchen zit in onze genen. Voor iedere opdracht de juiste match.

Altijd passende kandidaten

Hulp nodig met opdrachten? Wij hebben de juiste kandidaten.

Opleidingen en trainingen

Wie zich blijft ontwikkelen raakt nooit uitgewerkt.

Welkom bij MEK Facility

Dé partner in diverse vakgebieden.

Welkom bij Mek Facility, het allround flex bureau in de zorg, facilitaire dienstverlening en diverse vakgebieden. We zijn er trots op om de essentiële schakel te vormen tussen talent en kansen, met een focus op de zorg-, facilitaire-, en logistieke branche.

Om te voldoen aan de kwaliteit die wij garanderen, is innovatie een belangrijke stap. We kijken voortdurend naar wat er beter, efficiënter en vloeiender kan voor onze samenwerkingen. Voor zowel opdrachtgevers als professionals bieden wij het totaalpakket. Dit betekent dat we verder kijken en ook meedenken over wat er verbeterd kan worden. Een samenwerking met MEK betekent langdurige zekerheid. Laat ons weten wat wij voor jou kunnen betekenen!

5+
Jaren ervaring
Onze waarde

Wervingsbedrijven werken effectief.​

Bij Mek facility geloven we sterk in de kracht van persoonlijk contact. We begrijpen dat achter elk cv en elke opdracht een uniek verhaal schuilt. Daarom leren we niet alleen jouw vaardigheden kennen, maar ook jou als persoon. Bij Mek facility ben je geen nummer; je bent een waardevol individu. Ontdek onze persoonlijke aanpak en ervaar het verschil.

Onze visie: Langdurig samenwerken

Langdurige relaties opbouwen en deze onderhouden om het verschil te maken. Onze filosofie is het bij elkaar brengen van partijen, om zo de werkdruk te verlichten én kansen te creëren voor zelfstandigen.

Onze missie: All-round tevreden

Wij investeren graag en veel in onze mensen. Persoonlijk en nauw contact, zodat we altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, tot aan onze MEK Academy; een investering in de groei & ontwikkeling van onze professionals.

Ons onderscheidend vermogen

Bij Mek Facility gaan we verder dan alleen bemiddelen; we maken een blijvend verschil. Onze aanpak is geworteld in innovatie en betrokkenheid.

Wat ons onderscheidt? Het is onze toewijding. We nemen geen genoegen met middelmatigheid. Ons deskundige team, met diepgaande kennis over de arbeidsmarkt, werkt onvermoeibaar om de perfecte matches te vinden. Of het nu gaat om zzp’ers die hun onderneming willen laten groeien, servicemedewerkers die de toon zetten voor klanttevredenheid, of bedrijven die top-talent zoeken – we leveren resultaten die het verschil maken.

Bij Mek Facility zijn we meer dan een flexbureau. We zijn de brug naar nieuwe kansen en de partner die voorop loopt in jouw sector. Ontdek hoe we het verschil maken, en ervaar de impact van onze toewijding.

150+
Medewerkers

Ons geweldige team.

Mohamed el Karouni

Directeur

Reinald Sewcharan

MANAGER

Bonita

Planner

Janneke/Damon

Administratie

Wat onze partners over ons zeggen

Google reviews